Weeralarm

08 02 07 - 11:22

Dit keer geen sneeuw met zon

Er staat sinds kort een bannertje op Miwian (hierboven op de homepagina) dat waarschuwt als er een weeralarm is afgegeven door het KNMI. Als het goed is verdwijnt het weer zodra het weeralarm is opgeheven. Of dat zo is heb ik nog niet gecontroleerd maar zal snel genoeg na vandaag blijken. Het sneeuwt hier ondertussen grote witte vlokken en ik denk dat ik de deur maar niet uit ga vandaag want nog een beetje ziek van gisteren. De verwarming lekker hoog en dan zitten we dat weeralarm wel uit.

vier reacties

brigitte

Hij staat er, d.w.z. als je op de homepagine bent. Niet als je rechtstreeks naar het berichtje gaat. Kijk voor weer als dit heb ik dus 365 dagen per jaar mijn voorraadkast goed gevuld, dus ik blijf ook heerlijk bij de kachel ;-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 08-02-’07 13:13
Petra

Zo vreselijk is het niet. En om nu een weeralarm te geven voor de verwachte tien centimeter sneeuw… Hier ligt inmiddels een dun laagje, ik denk twee centimeter en het is al weer een uurtje of twee droog. (En dooi)

Petra (URL) - 08-02-’07 13:58
Leibele

Een dikke trui is beter voor het milleu!Zo koud is het nog helemaal niet om al een verwarming aan te hebben.

Leibele (URL) - 08-02-’07 15:29
Mieke

Wat een opmerkelijke bijdrages heb je toch soms Leibele…

Mieke - 08-02-’07 16:02


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.