Koormuziek

16 02 07 - 13:12Ik heb jarenlang met veel plezier in het koor Scherzando gezongen. Ben er zelfs jarenlang voorzitter van geweest maar toen ik aan mijn studie begon met wisselende avonden gevuld met colleges ben ik er mee gestopt. Ik had zelf wel door willen zingen maar de toenmalige bestuursleden vonden dat ik met een parttime aanwezigheid toch het volle pond aan contributie moest betalen en dat bracht mij dan op een kostenpost per avond van 12 euro. Dat vond ik te veel investering voor het rendement dus heb ik opgezegd.
Mijn koormuziek heb ik al die tijd bewaard en ik keek er soms nog wel eens in. Vanavond gaat die map ook de deur uit want geef ik al dat materiaal aan mijn vriendin die een koor in de Achterhoek dirigeert. Het gaat me wel een beetje aan mijn hart ondanks het feit dat ik weet dat het bij haar wel in goede handen is. Luister naar één van mijn koorstukken.

twee reacties

brigitte

Heb je geen zin om het na afronding van je studie weer op te pakken?

brigitte (E-mail ) (URL) - 17-02-’07 18:55
Mieke

@ Brigitte: nee, ik denk niet dat ik het weer oppakt. Met dit koor heb ik het wel gezien, mede door de starre opstelling van het bestuur is mij de lol daarin vergaan.
Maar er zijn leuke dingen genoeg om te doen.

Mieke - 18-02-’07 14:30


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.