Jij gaat toch ook stemmen?

07 03 07 - 11:42

Jij gaat toch ook stemmen?


Vandaag zijn de verkiezingen van Provinciale Staten. Hoewel dit wellicht in de ogen van sommigen niet zo erg belangrijk lijkt is het toch niet onbelangrijk om je mening te laten horen. Niet in de laatste plaats omdat de leden van Provinciale Staten de Eerste Kamer rechtstreeks kiezen en dat is een heel belangrijk orgaan dat een cruciale rol speelt bij het tot stand komen van nieuwe wetten.
Mijn stem wordt weer groen dit keer nu de strategische rode stem bij de Tweede Kamer verkiezingen niet het resultaat heeft gehad dat ik ervan verwacht had.

vier reacties

Alice

Ik ga zeker stemmen, ik heb als voordeel dat ik de bestuurders wel ken, ik vind dat ze heel weinig campagne gevoerd hebben.
Ik stop overigens met mijn weblog. Leuk dat je langskwam. Ik blijf je zeker in de gaten houden!

Alice (URL) - 07-03-’07 12:15
jan

Goede oproep, maar ik vind de argumentatie verkeerd. Provinciale Staten nemen wel degelijk belangrijke beslissingen die de burger rechtstreeks aan gaan. ALs je dan louter landelijk strategisch stemt doe je je provinciale volksvertegenwoordigers tekort.

jan (URL) - 07-03-’07 14:17
Mieke

@ Jan: Ik zeg toch juist dat het wellicht onbelangrijk LIJKT maar het niet is. E?n van de redenen is de senaat. En ik ga nu juist NIET strategische stemmen.

Mieke - 07-03-’07 15:14
Mieke

@ Alice: jammer dat je gestopt bent met loggen. Ik lees je altijd met zeer veel plezier en vind dat je ook iets te vertellen hebt.
Het is ook wel rigoreus om meteen alles dicht te gooien maar goed dat is ieders eigen keus. Ik kan me ook best voorstellen dat ik even niet hoef maar dan hou ik gewoon even pauze totdat ik wel weer zin heb. Het ga je goed!

Mieke - 07-03-’07 17:54


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.