Gebak dat zo gezond is als een stuk fruit

12 05 07 - 17:58Volgens mij een gat in de markt en het einde van Sonja Bakker. Er is een nieuw gebakje ontwikkeld dat 77 kcal bevat en is gemaakt op basis van vers fruit. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met mensen die lijnen of op bewuste voeding letten en met zo'n taartje krijg je dezelfde voedingstoffen en calorieën binnen als bij het eten van één van je twee dagelijkse stukjes fruit. Het plaatje ziet er in ieder geval goed uit.
Althans dat is wat de makers beweren. Kijk op de website voor meer informatie.

drie reacties

V@nM@n

Dag limburse vlaaien…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 12-05-’07 19:42
Leibele

Dat gezonde er aan moeten ze dan wel duidelijk maken met een opsomming van de ingredienten die er in zitten.E-nummers en zo.Dat doen ze niet.Het Voedingscentrum belazert de boel regelmatig.Dus ik blijf trouw aan de haverkoeken van bijvoorbeeld de Amsterdamse biologische bakker Paul Annee.Da,s lekker en echt gezond.

Leibele (E-mail ) (URL) - 13-05-’07 11:23
Mieke

@ Leibele: als je even op de site had gekeken dan had je kunnen zien wat de ingredi?nten zijn en wel hier

Mieke - 13-05-’07 22:40


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.