Tommy, de musical

26 05 07 - 10:01

Pinball Wizard

Gisteren was ik in de Junushof te Wageningen waar de oudste musicalvereniging van Nederland - Sempre Sereno - haar 50 jarig bestaan vierde met een serie voorstellingen van Tommy, de musical. Medeblogster Amiek speelt basgitaar in het orkest en via haar kwamen we een aantal raken in aanraking met deze club enthousiaste mensen. Op de foto hierboven een toepasselijke foto maar op Cultuurpodium.nl verschijnt binnenkort nog een artikel. Normaal schrijven we daar niet over amateurgezelschappen maar in dit geval wilden we toch een uitzondering maken.

drie reacties

V@nM@n

Lijkt me heerlijk om Tommy eens te zien. En dan hoeft het echt niet origineel te zijn

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 26-05-’07 22:06
Leibele

amateurgezelschappen kunnen heel goed zijn.En gezelschappen van schoolkinderen zeer zeker.Zo heb ik eens in het theater in het Engelse Bury St.Edmunds (Suffolk) een uitvoering gezien van The West Side Story.Schitterend gedaan door deze kinderen.En ook de uitvoering van Fiddler On The Roof van de Geert Grote School te Amsterdam, inmiddels al weer jaren geleden waar mijn dochter toen in mee speelde.

Leibele (E-mail ) (URL) - 29-05-’07 12:42
Folkert

Leuk dat er zo over geschreven/gesproken wordt. Als hoofdrolspeler in deze musical mag ik wel zeggen dat het een zeer geslaagde week was. Ik ben erg benieuwd naar het artikel op cultuurpodium.nl. Sowieso erg leuk dat er zoveel aandacht aan besteed wordt. Bedankt!

Folkert (E-mail ) - 29-05-’07 17:11


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.