Veranderingen en goede voornemens

04 01 08 - 10:53Miwian werd vroeger altijd geschreven door Hans en mij. De laatste tijd was ik het alleen nog maar die de artikeltjes schreef. Dat kwam ondermeer door de snelle opkomst van Jazz- en Cultuurpodium.nl die er tevens de oorzaak van was dat het hier een beetje stil was af en toe. Nu is Hans definitief opgehouden met Miwian en ook in andere opzichten zijn Hans en ik geen partners meer. Dat gaat soms zo en is OK.
Hans kan natuurlijk nog bereikt worden via zijn eigen site en via Jazzpodium.nl. Mij kun je vinden op de bekende plekken en hopelijk ook weer wat vaker bij Miwian want één van mijn goede voornemens is om hier weer wat vaker te schrijven.

zes reacties

Gerjanne

Jeetje Mieke, dat is nog al een verandering… In ieder geval een heel mooi jaar gewenst, waarin veranderingen en goede voornemens tot veel mooie dingen leiden! :o)

Gerjanne (E-mail ) (URL) - 04-01-’08 12:29
wies

je bedoelt, in alle opzichten? of blijft het alleen bij andere opzichten? pffff. dat is goed schrikken in het eerste geval.

wies - 04-01-’08 14:46
Mieke

Ik bedoel dat wij uit elkaar zijn. Tja, zo gaat het soms. ‘t Is heel jammer als een relatie niet zo uitpakt als je had gehoopt maar als dat zo is dan is het beter om dat maar te accepteren en vanuit het gegeven dat het is zoals het is verder te gaan.

Mieke - 04-01-’08 22:34
Me!

Heel veel sterkte meid. Inderdaad jammer, maar je moet toch verder ook als alles niet zo loopt als je zou willen. De beste wensen voor het nieuwe jaar.

Me! (E-mail ) (URL) - 06-01-’08 11:47
jan

Laat ik je dan een inspirerend blogjaar wensen.

jan (URL) - 08-01-’08 19:36
Mevrouw Mikmak

ik wens jullie beide veel sterkte met het verwerken van deze teleurstelling. Het leven gaat uiteraard gewoon door en zal opnieuw mooie dingen brengen.

Mevrouw Mikmak (E-mail ) (URL) - 09-01-’08 09:17


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.