Witte tornado van twee personen

21 05 08 - 14:28

schoonmaak

Er is een witte tornado van twee personen door mijn huis gegaan vandaag. Ik heb een nieuw schoonmaakechtpaar. Ze wonen in het AZC hier niet ver vandaag en komen oorspronkelijk uit Azerbeidjan. Ze vonden mijn huis totaal niet voldoen aan hun idee over schoon en dat kan natuurlijk wel kloppen. Ik ben absoluut geen Miep Kraak van de Huishoudservice en heb in de loop der jaren een systeem ontwikkeld van vluchtige kosmetische reiniging. Maar bij deze witte tornado's val ik natuurlijk meteen door de mand.
Maar het is wel heerlijk dat ze er zijn. Ik denk maar niet te erg aan die afkeurende blikken en meer aan het resultaat als ze straks weer weg gaan. Hij is een gigant met de stofzuiger waarmee hij ieder stofprobleempje te lijf gaat. Zij stoft af en gaat de boel te lijf met vochtige doekjes. Ik heb al wel door dat ik de kwetsbare spullen beter weg kan zetten want dat risico kan ik beter niet lopen.

drie reacties

Me!

Daar zoek ik er ook nog een paar van…

Me! (E-mail ) (URL) - 21-05-’08 21:11
Brigitte

Maar wel lekker dat je nu zelf niets meer hoeft te doen. Wil ik ook nog wel eens een keer ooit, maar bij mij zouden ze zich ook helemaal lens schrikken.

Brigitte (E-mail ) - 21-05-’08 22:03
Cursief Huigje

wij hebben dit weekend geprobeerd om zelf Mr & Mss Proper te zijn! En we zijn relatief content met het eindresultaat!

Cursief Huigje (URL) - 25-05-’08 18:57


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.