Bijzondere buluitreiking

24 08 08 - 23:41

Red graduation hat

Scriptie is af en goedgekeurd. Een zeven verdiende ik er tot mijn grote vreugde mee. De studie is nu na negen jaar dus klaar en ik mag mij Meester in de Rechten noemen. Hoewel mijn officiƫle buluitreiking nog wel even op zich zal laten wachten (dat doet men bij de UU in bulkverband) stromen de felicitaties, kaarten en kadootjes al binnen.

Mijn vriendinnen van Pretty Purple hadden dat wel op een heel bijzondere wijze vormgegeven door een eigen buluitreiking te organiseren. Voor de gelegenheid werd ik omhangen met bijpassende rode versierselen: balanstassen als symbool voor het evenwicht dat Vrouwe Justitia in stand houdt en een speciale Red Graduation Hat. Dat ik buitengewoon vereerd was behoeft geen betoog, te meer vanwege de buitengewoon lovende woorden waarmee deze buluitreiking gepaard ging. Naast de titel Meester in de Rechten mag ik vanaf nu officieel de titel Webmeesteres voeren. De echte buluitreiking schijnt niet veel om het lijf te hebben maar ik heb in ieder geval al een indrukwekkende ceremonie achter de rug.

Binnenkort is de pdf van mijn scriptie hier te downloaden.

vijf reacties

Me!

Dat doet me deugd. Van harte proficiat Mieke.

Me! (E-mail ) (URL) - 25-08-’08 07:36
jan

Gefeliciteerd.

jan (E-mail ) (URL) - 25-08-’08 15:54
Amiek

Goed man! Gefeliciteerd, ik hoop binnen afzienbare tijd een vergelijkbaar logje te kunnen plaatsen…

Amiek (URL) - 26-08-’08 14:13
marieke

Hoi Mieke,

van harte gefeliciteerd! Lekker dat je na zoveel jaar hard werken de zaak hebt afgesloten. Ik ben nieuwsgierig naar je scriptie. We spreken elkaar!

marieke (E-mail ) (URL) - 28-08-’08 08:59
Peter en Karin

Lieve lieve Mieke,

Ben ik in Korea een beetje aan het rommelen op een heel oud pc’tje in een PC bang (internet cafe), zie ik plots dat je je bul hebt gehaald. Van harte gefeliciteerd met deze fantastische prestatie, zeker gezien alle hobbels die je over moest om dit einddoel te behalen. Wij zijn ongelofelijk trots op je!!!

Heel veel liefs,
Peter en Karin

Peter en Karin (E-mail ) (URL) - 02-10-’08 09:08


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.