Turbulente tijden

24 08 08 - 17:06

Buitenkunst

Het is hier stil geweest maar dat had een reden. Het waren namelijk turbulente tijden op een aantal fronten. Ik was druk met werk, als ik niet werkte sloot ik mij op in mijn werkkamer om mijn scriptie af te maken en daarna ben ik nog lekker een weekje op vakantie geweest. De vakantie besteedde ik aan een fotografie werkplaats op Buitenkunst. Lekker een weekje uitwaaien in de polder met niks anders aan je hoofd dan je foto opdracht van die dag. Ik heb er van genoten. Dat was niet in de laatste plaats te danken aan het enorm inspirerende gezelschap van de buren in ons 'straatje' op het terrein met wie we vanaf dag één een boeiend contact hadden. Dat ontwikkelde zich tot gezellige sessies onder onze tarp met menig glaasje wijn en andere buurtactiviteiten. En natuurlijk vele voorstellingen en presentaties in de avonduren. Hierboven een foto van iemand die nog tot in de kleine uurtjes zat te oefenen op daar goed voor de dag te komen.

vier reacties

Me!

Dat lijkt me ook wel leuk, een fotografie-vakantie. Hoe is het verder met je.

Me! (E-mail ) (URL) - 24-08-’08 20:11
Mieke

Om op je vraag te antwoorden: goed! Maar daarover binnenkort meer in dit theater :-)

Mieke - 24-08-’08 23:02
Me!

Heerlijk toch…

Me! (E-mail ) (URL) - 25-08-’08 07:38
Mevrouw Mikmak

Buitenkunst is intensief maar je komt bruisend terug

Mevrouw Mikmak (E-mail ) (URL) - 25-08-’08 08:58


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.