Ruimte in mijn klerenkast

Een grote zomer schoonmaak

23 07 09 - 13:01 Gebruikte Tags: , , ,

Klerenkast gemaakt door Helge van Drongelen (Katoen+Zijde 86*74 cm)Ik kan moeilijk kleren weggooien, zeker dingen die nog heel mooi zijn of nauwelijks gedragen. Dat geldt ook voor kleren die ik kocht en droeg toen ik een paar maten minder had dan nu. Daarom was mijn kast in de loop der tijden aardig dicht geslibt. Daar moest maar eens een einde aan komen vond ik.

Afgelopen week heb ik alles weer eens even door mijn handen laten gaan. Ik blijk hele leuke kleren te hebben die ik al weer bijna vergeten was. Stimuleert ook om volop aan de lijn te gaan. Dan kan ik die setjes weer gewoon aan. Bij mij zit het geheim in het bewegen niet zozeer in het eten. Ik moet dus iets zoeken om te doen qua sport.

Ik heb met Amiek van de week al afgesproken een keer te gaan golfen maar ik vrees dat dat niet genoeg zal zijn en de sportschool is toch niet helemaal mijn ding. Of misschien moet ik me maar over die weerstand heen zetten en gewoon een vaste avond in de week gaan sporten. Wordt vervolgd...

Klik even op het plaatje om te zien door wie deze prachtig quilt is gemaakt. Ik vond hem hier.

Eén reactie

Me!

Dat sporten is gewoon lastig als je niemand hebt om mee te doen. Golf is overigens een goede sport.

Me! (URL) - 23-07-’09 21:28


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.