Viktor & Rolf eerste Zomergasten

Bijten het spits af voor 2009

24 07 09 - 09:04 Gebruikte Tags: , ,

Viktor & Rolf (foto Kadir van Lohuizen/NOOR) Zomergasten begint weer op de zondagavonden en komende zondag is het ontwerpersduo Viktor & Rolf zo gelukkig het spits te mogen afbijten. Het hangt natuurlijk enorm van de gast af of zo'n Zomergastenavond een beetje spannend wil worden, van de gast(en) en van de gekozen fragmenten maar over het algemeen geniet ik er enorm van.

Margriet van der Linden gaat dit jaar het programma presenteren en dat is een eer maar tegelijkertijd een uitdaging want lang niet alle presentatoren konden op positieve kritieken rekenen in het verleden. Sommigen werden zelfs genadeloos neergesabeld. 

Meer over Zomergasten, de presentator en de gasten die we te zien krijgen is te vinden op de website. Je kunt Zomergasten trouwens ook volgen op Twitter.

Geen reacties(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.