TimeCapsule werkt niet draadloos

Dealer: hier doen hij het wel!

28 07 09 - 22:06 Gebruikte Tags: , , ,

TimeCapsule van binnenSinds mei vorig jaar heb ik van mijn werkgever een TimeCapsule en die is onlangs voor de tweede keer ter reparatie gegaan dit keer met het resultaat dat niks het meer doet. Geen draadloos netwerk dus meer voor mij en mijn backupmogelijkheid gone!

En dat is nog niet alles want de Airport Extreme die ik zelf al had heeft de gewoonte tegelijk met de TimeCapsule de pijp aan Maarten te geven (of aan Steve Jobs). Ik ben echt een Apple fan maar dit is echt FLUT (met hoofdletters). Ik kreeg de spullen terug van dealer iCentre XL met de opmerking dat alles het weer deed.

Tja, daar wel maar hier niet. Aanvankelijk beweerden ze het niet aan de airports kon liggen omdat ze het daar wel doen. Alleen ik heb ze natuurlijk aangeschaft (nou ja mijn baas) om het HIER te doen. En ik kan wel de signale van de modems van al mijn buren ontvangen dus met de ontvangst van mijn Mac is niks mis.

Weer bellen dus morgen. Ik word er een beetje gek van. Moet ik dan toch maar op een ander merk overstappen?

Eén reactie

Me!

gewoon een Delletje kopen…

Me! (E-mail ) (URL) - 29-07-’09 12:40


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.