Go Vote! op De Parade in Amsterdam

Geef mij Utrecht maar!

15 08 09 - 00:23

gitarist achter gordijnMisschien zie je aan dit plaatje niet meteen wat het voorstelt maar het is een gitarist - die overigens ook nog fantastisch zong - achter een gordijntje. Het beeld is gemaakt in de voorstelling Go Vote! op De Parade in Amsterdam gisterenavond en de gitarist zit in een stemhokje. Deze voorstelling was van de drie die we zagen met afstand de beste.

Voor de rest viel op dat het ontzettend druk was. Niet-leuk-meer-druk. We hadden tussen onze eerste en tweede voorstelling anderhalf uur en P was aanvankelijk aan het zuchten dat dat heel lang was maar we konden ternauwernood ons eten bemachtigen en naar binnen schuiven. Zo druk! Verder veel BN-ers en veel gebral van de rijkelijk vloeiende rosé en prosecco. Geef mij Utrecht maar!

Geen reacties



(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.