Nominatieweek in Huize Miwian

Dutch Bloggies en Scriptieprijs

06 11 09 - 12:08 Gebruikte Tags: , , , ,

Dutch Bloggie Awards ontworpen door LunaHet is nominatieweek in Huize Miwian. Aangenaam verrast was ik dat we met CultuurpodiumOnline op de lijst staan van de beste 10 weblogs in de categorie Kunst, cultuur en entertainment voor de Dutch Bloggies 2009. Daarmee hebben we eens te meer bewezen dat wij - ook na de verhuizing naar de nieuwe URL - met ons geweldige redactie een vaste plek hebben veroverd tussen de toonaangevende online media op het gebied van de podiumkunsten. We hopen natuurlijk dat we op 1 december die Dutch Bloggie mee naar huis mogen nemen maar ook als dat niet gebeurt zijn wij helemaal verguld met onze nominatie (op de foto de Dutch Bloggie Awards ontworpen door Luna).

Maar het kon nog niet op. Een dag later werd bekend dat ik samen met vier anderen genomineerd ben voor de Scriptieprijs 2009 die volgende week vrijdag wordt uitgereikt in de RAI tijdens de Nationale Carrièredagen. De Scriptieprijs is een jaarlijks terugkerend initiatief en een deskundige jury, bestaande uit mensen uit de beroepspraktijk, beoordeelt de scripties op hun bruikbaarheid voor het bedrijfsleven. De genomineerde scripties scoorden het hoogst op de punten innovatie, creativiteit, toepasbaarheid, actualiteit en bruikbaarheid door het MKB. Voor de winnaar ligt een bedrag van € 3000 te wachten. Daar heb ik - mocht ik het winnen - al een hele mooie bestemming voor bedacht.

twee reacties

Amiek

Gefeliciteerd Mieke, met beiden! Hoe is het afgelopen?

Amiek (E-mail ) (URL) - 18-11-’09 13:55
Mieke

Dutch Bloggies worden op 1 december in Den Haag uitgereikt en de scriptieprijsuitreiking was vorige week. De prijs van 3000 euro werd gewonnen door Fleur van Baarsen die ook een heel interessant onderwerp had. Eén van de juryleden liet mij weten dat zij mij op nr. 1 had gezet en dat het een close finish was. Dat was wel leuk om te horen.

Mieke - 18-11-’09 16:13


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.