George, Gina & Lucy

Fijne handige tassen

18 11 09 - 16:14 Gebruikte Tags: ,

George, Gina & LucyIk heb onlangs een fijne nieuwe tas aangeschaft. Eentje van GG&L, een merk dat hier in Nederland nog maar op een paar plaatsen te koop is.

Een nieuwe tas is bepaald geen simpele zaak in mijn geval. Ik heb nogal wat eisen. Hij moet voldoende ruim zijn, met vakken en vakjes zodat niet alles naar de bodem zakt, handvaten hebben en een schouderriem en er bovendien nog een beetje aardig uitzien. Maar GG&L heeft allerlei hele fraaie exemplaren in schitterende kleuren. Jammer genoeg is nog niet de hele collectie te krijgen hier maar dat komt vast nog wel.

Mij bevalt dit exemplaar in ieder geval prima (klik op de foto voor grotere afbeelding)!

Eén reactie

Linda

Hoi,

Ik heb ook een GGL tas, ik was er in eerste instantie niet wild van, totdat ik in 2010 een hele gave GGL tas zag in Luxemburg. Met zachte pastel lentekleurtjes. Ik was meteen verkocht! In Duitsland zie je ze heel veel en in Luxemburg dus ook. Tegenwoordig hebben best wat luxere tassenwinkels in Nederland GGL in hun assortiment, maar vaak zijn dat de simpelere modellen en die vind ik niet zo geweldig. Gewoon bestellen via internet dus.

Linda (E-mail ) - 09-04-’11 23:27


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.