Zilte Luchtspiegelingen

10 dagen cultuur in de natuur

28 05 10 - 10:59 Gebruikte Tags: ,

Campagnebeeld Oerol 2010Oerol 2010 komt er aan en ik heb er enorm veel zin in. Het appartement dat de CultuurpodiumOnline redactie al een groot aantal jaren betrekt aan de voet van de Brandaris is al weer in gereedheid gebracht voor onze komt en alle kaartjes zijn al besteld voor onze drie verslaggevers. We hebben een gevarieerd programma samengesteld met vooral veel voorstellingen op lokatie. Dat is immers zo bijzonder aan Oerol, de - vaak spontane - interactie tussen cultuur en natuur (die overigens ook wel eens gepaard kan gaan met de nodige ontberingen).

Het belooft dit jaar weer een geweldig festival te worden met een breed aanbod aan theatervoorstellingen, paspoortvoorstellingen en muziek op het Groene Strand en De Westerkeyn. Meer weten? Kijk op de speciale Oerolpagina van CultuurpodiumOnline.

Geen reacties



(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.