Dat is lang geleden...

dat ik hier was

12 01 13 - 11:33 Gebruikte Tags: , , ,

The new me Er is bijna een jaar voorbij gegaan sinds mijn vorige post. Een jaar waarin er weer veel gebeurd is en met name mijn gezondheid de volle aandacht had. Met begeleiding van personal trainer Dennis van Leeuwen (Your Health Personal Training en Het Voedingsplan) viel ik maar liefst 38 kg af en zie ik er weer uit als twintig jaar geleden (nou ja, bijna dan want er zijn wel een paar rimpels bijgekomen).

Ik kan zelfs mijn trouwjurk weer aan, die het langer uithield dan mijn huwelijk, maar dat terzijde. En ik voel me fitter en energieker dan vele jaren hiervoor (klik op de foto voor de new me).

Mocht je ooit overwegen om drastisch af te vallen neem dan een personal trainer en beter nog, neem de mijne. Ik weet zeker dat ik het in mijn eentje absoluut niet op deze wijze had gered. En wat nog opmerkelijker is - voor mij althans - ik sport nu vier keer in de week. Ja, je leest het goed, VIER KEER. Ik, die mijn hele leven al aangeef het sportgen ten ene male te missen in mijn genetisch patroon, loop nu zelfs hard. Dat doe ik nu nog op de loopband in de sportschool maar zodra het voorjaar aanbreekt zie je mij door de bossen rondom ons dorp draven om mijn conditie op peil te houden en daarmee mijn gezondheid.

De focus op mijn fysieke welbevinden is wel een beetje ten koste gegaan van een aantal andere activiteiten maar die ga ik in de komende maanden lekker weer oppakken. Daar hoort ook het bloggen bij. Ik heb er zin in!

Eén reactie

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.