Vandaag start mijn trainingsschema

want op 26 mei gaat het gebeuren

22 02 13 - 21:29

Go!De datum van 26 mei 2013 staat met grote letters in mijn agenda genoteerd want dat is de datum dat ik - deo volente - de 10 km Vestingloop in Den Bosch ga doen met een team van ons bedrijf.

Als je me dat een jaar geleden had verteld had ik je in je gezicht uitgelachen maar nu ben ik het serieus van plan. Vandaag start mijn trainingsschema dat mij onder leiding van Running Coach Renate Wennemars in 12 weken moet klaarstomen voor die performance.

Jammer is wel dat het weer niet helemaal meewerkt en dat het buiten op dit moment geen ideale trainingsomstandigheden zijn voor een beginnende hardloper als ik. Maar niet getreurd, ik ga er vanavond toch op uit, desnoods op de weg hier in de straten vlakbij. In het bos is het op dit moment een beetje glibberig en 's avonds ook nog best wel heel donker.

Start to Run

Eén reactie

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.