A great room to play jazz in!

17 02 06 - 08:41

John Scofield (klik voor groter) is bepaald geen kleine jongen in de muziek. Ik kan gerust zeggen dat hij over de hele wereld bekendheid geniet vanwege zijn virtuoze gitaarspel (luister maar eens naar 'Do Like Eddie' in onze Jukebox). Deze wereldberoemde jazzmuzikant speelde afgelopen woensdagavond in Brasserie Wakker in Eemnes voor een klein select publiek. Genoten hebben we! Scofield zelf had er trouwens ook heel erg veel plezier in om op dit kleine podium te staan en contact te hebben met zijn publiek. "A great room to play in", was dan ook zijn commentaar.
Hou dat Wakker trouwens maar in de gaten want eigenaar Adrie Hoogland fluisterde ons in wie hij nog meer op het programma heeft staan binnenkort. Lees meer...

acht reacties

brigitte

Die Brasserie ziet er goed uit zeg.

brigitte (E-mail ) (URL) - 17-02-’06 09:06
Marco Raaphorst

Tja Sco… had ‘ie z’n pedalensetje bij of deed ‘ie het droog rechtstreeks de versterker in?

Marco Raaphorst (E-mail ) (URL) - 17-02-’06 09:37
Mieke

@ Marco: droog :-)

Mieke - 17-02-’06 10:11
Chantal

Jazz, normaal ben ik er niet zo voor, maar na afgelopen week hele mooie stukken jazz gehoord te hebben op een uitvaart (overledene was een fervent jazzliefhebber en muzikant) is dat wel even anders komen te liggen. Er zijn hele mooie jazzstukken.

Chantal (E-mail ) (URL) - 17-02-’06 11:57
Marco Raaphorst

leuk hoor… helaas gemist dus voor mij…

Marco Raaphorst (E-mail ) (URL) - 17-02-’06 15:57
V@nM@n

Dat klinkt bijzonder positief. Ik zou niet weten waar hier in de buurt zoiets plaats vindt…

V@nM@n (URL) - 17-02-’06 20:11
aty

vandaag eens doorgelinkt van marieke naar jouw website en toen maar op zoek naar jouw eerbetoon aan Egbert bij zijn overlijden.Ik had het al bekeken op mijn werk, destijds, maar nu met de muziek erbij…prachtig, de tranen over mijn wangen.
Dank hiervoor, Aty

aty (E-mail ) - 19-02-’06 14:55
Mieke

@ Aty: ik hou het er ook niet droog bij.

Mieke - 19-02-’06 17:55


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.